Checkup ontzorgt

Wilt u als werkgever op een laagdrempelige, leuke manier aan de slag met het thema ‘duurzame inzetbaarheid’? Dan is Checkup voor uw bedrijf een prima oplossing. Checkup biedt persoonlijke, structurele ondersteuning voor alle medewerkers. Samen met uw organisatie stellen we een eenvoudig leerplan op waarbij we gebruik maken van het online platform en de beschikbare digitale hulpmiddelen.

Meer informatie?

Hoe werkt het?

Als u als bedrijf geïnteresseerd bent in onze aanpak maken we graag een vrijblijvende afspraak om eerst eens kennis te maken. Bij een vervolg inventariseren we wat u binnen de organisatie al doet aan ‘duurzame inzetbaarheid’. Met welke providers werkt u samen, welke thema’s zijn voor uw organisatie belangrijk, welke activiteiten hebt u al ondernomen, welke onderwerpen zou u graag bij uw medewerkers onder de aandacht willen brengen.

Aan de hand van de inventarisatie en het opgestelde leerplan wordt het platform ingericht. Medewerkers ontvangen per e-mail een uitnodiging om zich aan te melden bij het online platform. Direct na registratie kan de medewerker gebruik maken van alle diensten in het portaal. Geen ingewikkeld implementatietraject, u kunt direct van start!

Digitale leermiddelen

Als bedrijf ontvangt u van Checkup ook een QS-Box. QS (Quantified Self) is een beweging die zich bezighoudt met de wetenschap dat het individu in toenemende mate zelf verantwoordelijk is voor zijn / haar gezondheid en hiervoor technologie integreert in zijn leven. In de QS-Box zitten verschillende digitale hulpmiddelen die zijn gekoppeld aan een module en kunnen worden uitgeleend aan medewerkers die hierin geïnteresseerd zijn. Checkup zorgt ervoor dat de QS-Box steeds up-to-date is. In de QS Box zit bijvoorbeeld de Lumo Back (sensor voor rug- en borsthouding ter voorkoming van lage rugklachten),

de Fitbit Flex (een geavanceerde stappenteller) en de Hello Sense (slaapmonitoring). Zo wordt duurzame inzetbaarheid leuk!

quantified self

Checkup Vitaal

Bij CheckUp Vitaal ligt de nadruk op klachten en risico’s aan het bewegingsapparaat. Meer weten?

Checkup Gezond

CheckUp Gezond richt zich op de algemene gezondheid en leefstijl van uw medewerkers. Meer weten?

Checkup Mentaal

Het doel van Checkup Mentaal is om psychische klachten vroegtijdig te signaleren. Meer weten?
© 2015 Checkup Nederland | Over ons | Algemene Voorwaarden | Contact