Online platform

Een belangrijk onderdeel van Checkup is het online platform. Aan de hand van leuke, korte en kernachtige thema modules over gezondheid en leefstijl gerelateerde onderwerpen proberen we medewerkers bewust te maken en aan te zetten tot gedragsverandering. De onderwerpen kunnen variëren van een persoonlijk voedingsadvies tot een time-management module of een e-learning over stressoren. Hebt u een onderwerp dat u graag onder de aandacht wilt brengen bij uw medewerkers? Checkup ontwikkelt ook modules op maat. De indeling van het platform wordt in onderling overleg met u samengesteld.

Meer informatie?

De medewerker centraal

Iedere medewerker is anders, geslacht, leeftijd, relaties, behoeften… Een algemene korting op een sportschool abonnement is dan niet de juiste oplossing. Maak uw medewerker zelf verantwoordelijk voor zijn / haar gezondheid en bied een oplossing die rekening houdt met deze persoonlijke verschillen. Bij Checkup zorgen we voor een aanbod op maat. Door in het platform continue een gevarieerd aanbod van modules aan te bieden kan de medewerker zelf bepalen welke module voor hem het meest geschikt is. Last van rugklachten? Lees de module ‘Rechte Ruggen’ of ‘Beter zitten’,
stel een vraag aan een fysiotherapeut of vraag de Lumo back rugsensor aan. Een paar kilo afvallen? Onze diëtist helpt! Last van stress? Maak één van de vragenlijsten of E-learning modules en kijk wat je persoonlijke valkuilen zijn. Wist u dat één op de vijf Nederlanders met psychische klachten geen hulp zoekt? Vaak door schaamte! Via het platform kan uw medewerker contact opnemen met een psycholoog. Bij Checkup geloven we in bewustwording en het stimuleren van de eigen verantwoordelijkheid!
© 2015 Checkup Nederland | Over ons | Algemene Voorwaarden | Contact