Onze diensten

Hoe zorgt u er als organisatie voor dat u een niet sexy thema als duurzame inzetbaarheid bij uw medewerkers, op een leuke, structurele manier, zonder dat het te veel kost, onder de aandacht brengt? Daar willen we als Checkup graag bij helpen! Dit doen we door gebruik te maken van onderwijskundige principes en een pragmatische en doelgerichte aanpak.

Meer informatie?

Leerplanontwikkeling

Veel bedrijven organiseren eenmalige activiteiten waarbij slechts een beperkt aantal medewerkers wordt bereikt. Ook wordt aan de betreffende activiteit zelden een vervolg gegeven. Laat staan dat er doelstellingen zijn geformuleerd. Door een eenvoudig leerplan te schrijven, leerdoelen te formuleren en een leerlijn samen te stellen ondervang je deze knelpunten.

Online platform

24 uur per dag, het hele jaar door informatie beschikbaar stellen kan alleen door de inzet van een online platform dat voor iedere medewerker altijd en overal beschikbaar is. Wilt u dit platform inzetten binnen uw organisatie? In uw eigen huisstijl? Aan uw klanten aanbieden of koppelen aan andere systemen die u al gebruikt? Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Module ontwikkeling

Checkup ontwikkelt continue nieuwe modules aan de hand van gevalideerde content. Dit doen we zelf of in opdracht. Hebt u een idee voor een nieuwe (thema) module, een onderwerp dat relevant is voor uw organisatie en medewerkers? We gaan graag met u in gesprek. Uw idee van vandaag is de wens van morgen.

Providerboog

Checkup beschikt over een uitgebreid netwerk in Nederland van providers, hier kunt u als organisatie ook gebruik van maken. Werkt u zelf al samen met trainers, coaches, sportscholen, bedrijfsfysiotherapeuten, psychologen etc? Of bent u zelf een trainer en wilt u het platform inzetten bij uw klanten? Dat is geen enkel probleem!

Checkup Vitaal

Bij CheckUp Vitaal ligt de nadruk op klachten en risico’s aan het bewegingsapparaat. Meer weten?

Checkup Gezond

CheckUp Gezond richt zich op de algemene gezondheid en leefstijl van uw medewerkers. Meer weten?

Checkup Mentaal

Het doel van Checkup Mentaal is om psychische klachten vroegtijdig te signaleren. Meer weten?
© 2015 Checkup Nederland | Over ons | Algemene Voorwaarden | Contact