Checkup Mentaal logo Psychische klachten zijn voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor het ziekteverzuim van uw medewerkers. Om deze klachten te voorkomen is het van groot belang om in te zetten op stressreductie, omgaan met werkdruk en persoonlijke ontwikkeling van uw werknemers!


Meer informatie?

Checkup Mentaal

Het doel van Checkup Mentaal is om psychische klachten vroegtijdig te signaleren en psychisch verzuim terug te dringen. 41,0% van het verzuim bij vrouwen (26,5% bij mannen) wordt veroorzaakt door psychische klachten. Checkup Mentaal bestaat uit een screening op de aanwezigheid van psychische en fysieke stress gerelateerde klachten en een gesprek met een bedrijfspsycholoog. Waar komen klachten vandaan, wat zijn mogelijke stressoren? De medewerker vult online een korte vragenlijst in. De uitkomsten van deze vragenlijst vormen de basis voor het gesprek met de psycholoog.

CheckUp Mentaal kost € 95,- per medewerker.
Your browser does not support the HTML5 canvas tag.

Inclusief Hello Sense & Saent

Bij Checkup Mentaal gebruiken we twee ondersteunende "gadgets". Deze zijn niet alleen leuk om te gebruiken maar geven ook inzicht in de eigen leefstijl!

Hello Sense: om zowel mentaal als fysiek gezond te blijven is een goede nachtrust van groot belang. Hello Sense geeft inzicht in uw slaappatroon en de factoren die hier van invloed op zijn.

Saent - be less distracted: in de huidige wereld van het internet, met Facebook, Twitter en e-mail is het soms moeilijk om de focus vast te houden. Saent is een hulpmiddel dat ervoor zorgt dat u geconcentreerd en in alle rust door kunt werken om die belangrijke opdracht of taak op tijd af te ronden.
fitbit-seed

Inhoud Checkup Mentaal

Gadget: Hello Sense
Gadget: Saent - be less distracted

Module: Hart en vaatziekten
Module: Grip op je leven
Module: Stress op het werk
Module: Bewegen & Leefstijl
Module: 10.000 stappen
Module: Meten = weten
Module: Profiel & uitslagen

Extra (optionele) modules

Module: Alcoholgebruik
Module: Voeding & leefstijl
Module: Stoppen met roken
© 2015 Checkup Nederland | Over ons | Algemene Voorwaarden | Contact