Checkup Gezond logo CheckUp Gezond richt zich op de algemene gezondheid en leefstijl van uw medewerkers. Naast een lichamelijk onderzoek wordt er een uitgebreide bloedtest afgenomen. De uitslagen en toelichting zijn voor de medewerkers inzichtelijk in het persoonlijke Checkup portaal.


Meer informatie?

CheckUp Gezond

CheckUp Gezond richt zich op de algemene gezondheid en leefstijl van uw medewerkers. Voor mannen en vrouwen samen geldt dat 'overige lichamelijke aandoeningen' het grootste aandeel (38,1%) beslaat van het ziekteverzuim. Onder 'overige aandoeningen' worden vooral hart- en vaatziekten (4,9%), maag- en darmklachten (4,8%) en longklachten (3,8%) verstaan (bron: Arboned).

CheckUp Gezond kost € 135,- per medewerker (inclusief bloedonderzoek).
Your browser does not support the HTML5 canvas tag.
bloedtest

Lichamelijk onderzoek

Checkup Gezond bestaat uit een risico inventarisatie, lichamelijk onderzoek en aanvullend bloedonderzoek uitgevoerd door een verpleegkundige. De risico inventarisatie bestaat uit het mondeling afnemen van een korte vragenlijst. Het lichamelijk onderzoek bevat een bloeddruk-, vetpercentage en buikomvang meting en de bepaling van het BMI en de metabole leeftijd. Bij het uitgebreide bloedonderzoek worden de volgend bepalingen onderzocht: glucose, cholesterol totaal, triglyceriden, HDL en LDL, nier- en leverfunctie en klein bloedbeeld.

Inclusief Fitbit & Smart Bottle

Bij Checkup Gezond gebruiken we twee ondersteunende "gadgets". Deze zijn niet alleen leuk om te gebruiken maar geven ook inzicht in de eigen leefstijl!

Fitbit: de wereldberoemde bewegingsmeter. De bijbehorende App, voor iPhone & Android is gratis te downloaden.

Seed the smart Bottle: de slimme waterfles die inzicht geeft in de hoeveelheid water die je per dag drinkt. Weet u dat je minimaal twee liter water per dag zou moeten drinken?!
fitbit-seed

Inhoud Checkup Gezond

Op locatie: Bloedonderzoek
Op Locatie: risico inventarisatie
Op Locatie: Lichamelijk onderzoek

Gadget: Fitbit
Gadget: Moikit Smart bottle

Module: Hart- en vaatziekten
Module: Chronische aandoeningen
Module: Huidkanker
Module: Alcoholgebruik
Module: Bewegen & Leefstijl
Module: 10.000 stappen
Module: Meten = weten
Module: Voedingsfysiologie
Module: Voeding & Leefstijl
Module: Profiel & uitslagen

Extra (optionele) modules

Op locatie: Gehoor
Op locatie: Oog
Op locatie: ECG
Op locatie: Longfunctiemeting (spirometrie)
Module: Stoppen met roken
© 2015 Checkup Nederland | Over ons | Algemene Voorwaarden | Contact